15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Revelin u Dubrovniku proglašen najboljim klubom u Hrvatskoj i među najboljima u svijetu!

Nakon prestižnog priznanja britanskog DJ Mag-a čiju su čitatelji (600.000 glasača) ovo ljeto pozicionirali Revelin na 22. mjesto najboljih klubova na svijetu, čak dva velika priznanja upravo su stigla Culture Clubu Revelin i Dubrovniku!

Posljednje tri godine za poduzetništvo bile su velik izazov a među najpogođenijim industrijama svakako je bila industrija zabave, umjetnosti i kulture. Više od dvije godine nije se radilo ili se radilo pod nemogućim uvjetima pa se tako mnogi klubovi nisu nikad oporavili, mnogi zatvorili a liste najboljih klubova pauzirane su na dvije godine i tek s 2022. industrija je polako počela vraćati svoj stari sjaj.

U ovoj godini radilo se marljivo i puno, a kraj godine služi, međuostalim, za rezimiranje, podvlačenje crte i brojne liste gdje se biraju oni najbolji.
Nakon prestižnog priznanja britanskog DJ Mag-a čiju su čitatelji (600.000 glasača) ovo ljeto pozicionirali Revelin na 22. mjesto najboljih klubova na svijetu, čak dva velika priznanja upravo su stigla Culture Clubu Revelin i Dubrovniku!

Tako je Revelin osvojio nagradu Amabasador i proglašen je najboljim klubom u Hrvatskoj, a na nedavnoj dodjeli nagrada Međunarodne udruge za noćni život (Internationa Nightlife Association – INA) uvršten je u elitno društvo 100 najboljih klubova na svijetu!
Međunarodna udruga za noćni život (INA) osnovana je 2012. godine u Barceloni u Španjolskoj i prva je neprofitna organizacija u svijetu osnovana posebno da predstavlja subjekte uključene u sektor noćnog života.

Sve u svemu, 260 objekata nominirano je s raznolikog popisa 44 zemalja poput Španjolske, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Kanade, Kolumbije, Francuske, Njemačke, Švicarske, Australije, Grčke, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Argentine, Singapura, Kine i Japana, između ostalih, a na ovoj elitnoj listi našla se i Hrvatska, točnije grad Dubrovnik! Više od 360 tisuća glasača dovelo je Culture Club Revelin na listu 100 najboljih klubova na svijetu, i to na visoko 41. mjesto!

Shvaćamo da će nekome, možda, pozicija 41 zvučati malo, no bitno je objasniti kontekst i shvatiti koliki je ovo uspjeh. U državi gdje je većinom sve slučajnost, Revelin već 12 godina svojim radom pokušava Dubrovnik i Hrvatsku pozicionirati na mapu najboljih na svijetu. Nakon što smo dvije godine bili praktički zatvoreni, ove godine bili smo otvoreni skoro 150 dana bez prestanka, punili klub gostima iz cijelog svijeta i širili glas o Hrvatskoj kao zemlji gdje je zabava zagarantirana. Ako uzmete u obzir da se na listi INA-e nalaze većinom turističke velesile, i da među 100 najboljih samo Španjolska broji čak 23 kluba, onda možete shvatiti koliki je uspjeh da se Hrvatska uopće našla na navedenoj listi a kamoli na tom visokom 41. mjestu! Također, u glasanju je sudjelovalo čak 360 tisuća glasača, njihov doprinos finalnom rasporedu je 70% dok preostalih 30% određuje skupina stručnjaka koja važe niz čimbenika uključujući umjetnički program klubova za 2022., dodatne sigurnosne mjere, VIP područje, dostupnost i kapacitet, online rezervacije te kvalitetu usluge. Uz to se uzelo u obzir aktivnost na društvenim mrežama, nacionalne ili međunarodne nagrade, postignuta priznanja, akustična kvaliteta, zvučna izolacija i predanost ciljevima održivog razvoja UN-a. Sustav bodovanja stručnog žirija bio je rangiran po bodovima dodijeljenim svakoj od stavki koje se vrednovala i dodala zbroju javnog glasovanja. Kada sve to podvučemo, mi smo na naše 41. mjesto ponosni jako i osjećamo ga kao da je prvo! – izjavio je Lukša Franković, vlasnik Culture Cluba Revelin

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST