15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Serija za djecu i obitelj ‘Majstori’ od 24. 12. na HRT3

Od 24. prosinca na programu Hrvatske Radio Televizije (HRT3) počinje prikazivanje serije za djecu i obitelj 'Majstori', koja kroz 11 epizoda na edukativan, duhovit i suvremen način prikazuje važnosti praktičnih vještina i znanja. Redateljica serije je Sara Hribar, a u naslovnim ulogama se pojavljuju Igor Kovač, Maja Posavec i Toma Medvešek.

Od 24. prosinca na programu Hrvatske Radio Televizije (HRT3) počinje prikazivanje serije za djecu i obitelj ‘Majstori’, koja kroz 11 epizoda na edukativan, duhovit i suvremen način prikazuje važnosti praktičnih vještina i znanja. Redateljica serije je Sara Hribar, a u naslovnim ulogama se pojavljuju Igor Kovač, Maja Posavec i Toma Medvešek.

Alati i ruke važniji su i zanimljivi no ikad, kao protuteža virtualnom svijetu u kojem današnja djeca žive. Majstori tako u svakoj epizodi dolaze u domove gdje su potrebni popravci ili radovi, no njihove usluge mnogo su dubokosežnije od onih površinskih. Majstori su stručnjaci za motiviranje djece i odraslih u prelaženju svakodnevnih problema i prepreka, i upravo u tome leži njihova kvaliteta i istinsko majstorstvo.

«Današnje generacije djece još uvijek su jako zainteresirane za fizičke poslove, alate i majstorske intervencije u kući. Praktičan rad nije samo koristan, već budi maštu i razvija određene kompetencije. Ova serija također ruši i predrasude o majstorskim poslovima kao isključivo muškim jer danas ima puno majstorica koje podjednako vješto barataju alatima.» – rekla je redateljica Sara Hribar.

Svaka epizoda serijala sastoji se od jednog problema koji je zadesio kućanstvo –
pokvareni televizor, hladnjak, usisavač, manjak tople vode ili zašarani zid. Nakon što je detektiran problem u domaćinstvo stižu majstori kako bi riješili problem.

Majstori svojim moćima, ali edukativnim, humorističnim i krajnje praktičnim pristupom ne popravljaju samo kućanske predmete i probleme – oni razvijaju dječje samopouzdanje, potiču ih na održivi način života i analitičko razmišljanje, afirmiraju pozitivne promjene u ponašanju, te luckastim primjerima, gegovima i songovima podižu moralni kompas kod djece u kojem je zlatno pravilo da se uloženi trud uvijek isplati.

Urednik projekta je Anđelko Glibo, redateljica i scenaristica Sara Hribar, producent Jure Bušić, autori glazbe i songova Vid Adam Hribar i Nina Bajsić, a u glavnim ulogama Igor Kovač, Maja Posavec i Toma Medevešk.
Uz mnogobrojnu djecu u epizodnim ulogama se još pojavljuju Nataša Dorčić, Vinko Kraljević, Živko Anočić, Dora Fišter, Judita Franković Brdar, Ksenija Marinković, Tena Nemet Brankov, Sven Medvešek, Doris Šarić Kukuljica, Frano Mašković, Borko Perić i ostali.
Direktor fotografije: Daniel Ruljančić; Scenografkinja: Tajana Čanić Stanković; Supervizior kostimografije: Željka Franulović; Kostimografkinja: Nika Čuić; Majstorica maske: Asja Novaković; Montažeri slike: Tomislav Pavlic, Urša Vlahušić, Ivana Perčinlić i Žarko Korać

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST