3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Svjetski brand slavlje počinje u Zagrebu!

U sklopu obilježavanja ovog jubileja nastupit će i u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 7. veljače, gdje će predstaviti nove obrade svjetskih hitova, a punom parom spremaju i studijski album i turneja po Europi.

Svjetski glazbeni fenomen započinje cjelogodišnje slavlje koncertom u Zagrebu

Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih skupina na svijetu Perpetuum Jazzile 2023. posvetit će obilježavanju 40 godinu postojanja. U sklopu obilježavanja ovog jubileja nastupit će i u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 7. veljače, gdje će predstaviti nove obrade svjetskih hitova, a punom parom spremaju i studijski album i turneja po Europi.

„Cijela godina bit će u znaku našeg okruglog jubileja. Oživjet ćemo sve naše najveće hitove i uvježbati nove pjesme. Uskoro ćemo objaviti i prvi singl s nadolazećeg novog studijskog albuma za koji ne sumnjaju da će zadiviti obožavatelje diljem svijeta“, kažu iz Perpetuuma, grupe čiji članovi su u novu godinu uskočiti radno i to zatvaranjem manifestacije Europske prijestolnice kulture 2022. u Novom Sadu, a spremaju se već i za turneju na koju kreću početkom godine po, kako kažu, rodnoj regiji. Naime, nakon koncerta u Zagrebu nastupit će i u Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zenici. Završno slavlje bit će u Cankarjevom domu krajem godine.
Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkestar od 40 vrhunskih pjevača koji uživo pružaju nesvakidašnje iskustvo – dvosatni, fascinantan vatromet birane glazbe, vrhunske izvedbe, strasti i emocije! Njihovi koncerti satkani su od svjetski hitova raznih žanrova, jazz, pop, swinga, rock, bossa nove, sambe, gospela… U poplavi sve monotonijih glazbenih proizvoda. Bogati koncertni repertoar Perpetuum Jazzile uključuje jedinstvene vokalne obrade svjetski poznatih glazbenih uspješnica izvođača kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi, kao i vlastite interpretacije i obrade raznih narodnih pjesama. Vokalni orkestar pjeva na različitim jezicima: engleskom, portugalskom, španjolskom, talijanskom, njemačkom, hrvatskom, makedonskom, slovenskom i dr.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Svjetski-glazbeni-fenomen-zapocinje-cjelogodisnje-slavlje-koncertom-u-Zagrebu.jpg

Perpetuum Jazzile osnovao je umjetnički voditelj Marko Tiran 1983. godine pod imenom Gaudeamus. Kasnije su promijenili ime u Perpetuum Jazzile. Danas je Perpetuum Jazzile najpopularniji vokalni orkestar na Youtubeu, čiji pregledi dosežu preko 90 milijuna (vodeća je Afrika s više od 22 milijuna pregleda). Njihovi glazbeni spotovi često su na popisu top 40 najpopularnijih videa na Youtubeu. Skupina je osvojila slovensko posebno postignuće nagradu Viktor 2008. godine, nakon što je njihov video pjesme Africa od Tota postao viralan na Youtubeu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST