3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Besplatne glazbene radionice za velike i male

Ovaj glazbeni dan održat će se u subotu, 28. siječnja 2023. u Yamaha Music School školama u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku, kada će zainteresirani ljubitelji glazbe imati prilike upoznati se s bogatim YMS programima, mentorima, kao i razgledati ugodne prostore škola.

Upoznaj Yamaha Music School u četiri hrvatska grada

Yamaha Music School otvara svoja vrata svim zainteresiranima i poziva na besplatne probne satove glazbenih programa po želji. Ovaj glazbeni dan održat će se u subotu, 28. siječnja 2023. u Yamaha Music School školama u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku, kada će zainteresirani ljubitelji glazbe imati prilike upoznati se s bogatim YMS programima, mentorima, kao i razgledati ugodne prostore škola. Ova svjetski poznata glazbena škola od dolaska u Hrvatsku već je oduševila više od 550 polaznika svih generacija svojim modernim pristupom i inovativnim kurikulumom, kroz vrhunske instrumentalne, pjevačke i umjetničke programe koji pružaju mogućnost glazbene edukacije na zabavan i opušten način. Uspjehu i kvaliteti YMS programa doprinose i stručni, licencirani mentori među kojima se nalaze i brojna poznata imena glazbenih profesionalaca poput Jurice Leikauffa, Zlatka Bebeka, Adrian Bernobić, Jasmine Bojić, Antonele Doko, Pauline Đapo, Dine Antonića i drugih.

Priznanje za rad YMS Hrvatska dobila je i prolaskom najuže selekcije YMS Hrvatska Highlight Band-a za nastup na svjetskoj smotri u Milanu. Pjesma “Another Day” zajedničko je djelo članova YMS Highlight Band-a koji su napisali tekst pjesme, uglazbili, uvježbali, izveli i snimili za potrebe natjecanja. Talenti su se umnožili i nastala je ova pjesma koju ćete, vjerujemo, i vi pjevušiti već nakon prvog slušanja.

U Yamaha Music School doista svatko može pronaći program za sebe. Djeca već od 1.5 godina zajedno sa svojim roditeljima glazbu upoznaju od najranije dobi kroz omiljene dječje programe Hobby, Music Parade i Music Adventure, dok će oni stariji, djeca od osam godina, mladi i odrasli bez gornje dobne granice imati prilike učiti po strukturiranom kurikulumu razne moderne i klasične instrumente, a to su bubanj, bas, sve vrste gitara i ukulele, klavir, klavijature, violina, saksofon, flauta, muziciranje u band-u – i pjevanje. Osim ovih programa Yamaha Music School u Hrvatsku donosi Rock School Awards, premium glazbene pakete koji na najkvalitetniji način isporučuje organsku, zemaljsku edukaciju uz maksimalno iskorištavanje prednosti današnje tehnologije. Yamaha Music School ima svoje besplatne e-novine u kojima možete naći sve novosti i aktualnosti o školama, metodi i događanjima.
Prijavite se već danas za besplatni probni sat programa po želji, zabavite se i uživajte u jedinstvenom glazbenom druženju u svom gradu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST