4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Najbolje od hrvatske gastronomije za razvoj turističke ponude

Aminess kao jedinstveni brend na tržištu je posebno ponosan na ovaj projekt koji odražava interne vrijednosti grupacije, a kroz čiji je rad educirana generacija gastronomskih i turističkih djelatnika koji su svojom stručnošću i znanjem tisućama turista iz cijeloga svijeta pružili jedinstveno Aminess iskustvo.

Aminess hoteli i kampovi i ove godine okupljaju najveća imena hrvatske gastronomije kao dio svog edukativnog projekta Aminess Gourmet Lab. U svom petom izdanju, ovaj interni projekt će svojim polaznicima ponuditi niz edukativnih radionica sa prilikom za dodatno usavršavanje mladih kuhara, barmena i sommeliera. Aminess kao jedinstveni brend na tržištu je posebno ponosan na ovaj projekt koji odražava interne vrijednosti grupacije, a kroz čiji je rad educirana generacija gastronomskih i turističkih djelatnika koji su svojom stručnošću i znanjem tisućama turista iz cijeloga svijeta pružili jedinstveno Aminess iskustvo.

U razdoblju od kraja siječnja do sredine ožujka, novigradski Aminess Maestral Hotel i Aminess Maravea Camping Resort će ugostiti edukativne radionice i to pod vodstvom renomiranih chefova kuhinje od kojih je svaki zadužen za određeno područje gastronomske ponude. Tako će chef David Skoko polaznicima približiti svoju tehniku i recepte za pripremu plave ribe, dok je za hladna predjela i bijelu ribu nadležan chef Hrvoje Zirojević. Demonstraciju pripreme mesa će održati Branimir Galović, a jedan od najboljih mladih chefova Hrvatske Matija Bogdan će polaznike upoznati sa pripremom najzahtjevnijih jela kroz tečaj fine dininga. Naš poznati chef Melkior Bašić će objasniti organizaciju i pripremu kvalitetnog bife stola, Robert Perić će polaznike poučiti o pripremi ukusnih rižota i tjestenina, dok delikatnu pripremu sushija predaje Saša Pribičević. Kulinarski dio upotpunjuje pizza majstor i edukator Davor Milić iz Lareto Food-a, koji će polaznike uputiti u tajne pripreme izvorne napolitanske pizze.

Osim vrhunskih kulinarskih radionica, edukaciju sommeliera će održati pripadnici Hrvatskog Sommelier Kluba, važnost barmena kao animatora uz pripremu osvježavajućih koktela će naglasiti Andrej Malić, dok je priprema kave područje stručnjaka iz Francka. Cjelokupni program projekta upotpunit će Suzana Kvesić i profesionalni djelatnici Higis-a kao specijalisti za pripremu slastica.

Aminess grupacija kao jedna od perjanica turističke ponude ovim projektom daje svoj doprinos ispunjenju vlastite vizije o razvoju hrvatskog turizma koji se temelji na kvalitetnom odnosu sa stručnim i motiviranim zaposlenicima.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST