22. veljače 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Ivanka Mabić Gagić (Httpool Hrvatska) nagrađena kao CROMA menadžer godine

Više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike temeljem godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja

Više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike temeljem godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA dodijelilo je Ivanki Mabić Gagić prestižnu nagradu Menadžer godine 2022. za srednja poduzeća, što je izravna posljedica transformacije i rasta kojima je Httpool Hrvatska potvrdio poziciju važnog igrača u razvoju digitalnog ekosustava u Hrvatskoj.

Ivanka posljednje četiri godine vodi hrvatski ured Httpoola by Aleph, te je zajedno sa svojim timom tvrtku profilirala u skladu s globalnom misijom – omogućiti lokalnim oglašivačima korištenje inovativnih oglašivačkih rješenja na platformama poput Mete, Twittera, Spotifyja, Snapchata, Reddita i Digital Turbinea. Kontinuiranom podrškom svojim klijentima i partnerima, Httpool by Aleph provodi globalni cilj grupe Aleph da izjednači ekosustav digitalnog oglašavanja.

“Zahvalna sam CROMA-i na ovom priznanju. Ovo je nagrada za hrvatski tim koji posljednjih nekoliko godina predano radi na implementaciji naše globalne strategije na lokalno tržište. Implementiramo i provodimo ubrzani razvoj internih struktura i procesa, rastemo po pitanju broja zaposlenika i prihoda. Ova nagrada ide u prilog našem kontinuiranom cilju i marljivom radu prema izvrsnosti“, rekla je Ivanka Mabić Gagić , izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

Već više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike, na temelju njihovih godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja (udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili očuvanih radnih mjesta, fizički opseg poslovanja, prirodni pokazatelji rasta itd.). Ove je godine žiri od 24 profesionalca s različitim poslovnim iskustvom jednoglasno nagradio Ivanku Mabić Gagić za menadžersku ulogu u srednjem poduzeću.

Httpool by Aleph
Httpool by Aleph predstavlja vodeće digitalne medijske platforme u cijeloj APAC regiji i više od 50 zemalja diljem svijeta. Uz jedinstvenu kombinaciju pristupa najvećim digitalnim igračima, vlastitu tehnologiju i stručno znanje, Httpool je savršeno pozicioniran da podrži viziju Aleph Grupe i izjednači digitalni ekosustav. Stoga stvaramo svijet u kojem svi oglašivači imaju pristup golemim mogućnostima dostupnim putem digitalnog oglašavanja.

Aleph
Aleph je vodeći globalni pokretač digitalnog oglašavanja, povezujući tisuće oglašivača na graničnim tržištima, s vodećim svjetskim digitalnim platformama i na više od 90+ tržišta diljem svijeta. Omogućujemo platformama uključujući Twitter, Meta i Snapchat, uz više od 35 drugih, da se prošire na nova tržišta i osnažujemo oglašivače da u potpunosti iskoriste mogućnosti oglašavanja platforme. Kroz ova dugotrajna partnerstva, Aleph svima stvara priliku za oglašavanje na lokalnoj i globalnoj razini, bez ograničenja.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST