4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Kulturan ulični festival po prvi put otvara javni poziv za izvedbene umjetnike i umjetnice

Kulturan ulični festival - KUF je festival posvećen razvoju umjetnosti u vanjskim prostorima i kulture u zajednici. KUF se petu godinu za redom održava u Zagrebu, a od 2021. putuje i u Sisak, u suradnji s Gradskom Galerijom Striegl.

Kulturan ulični festival svoje 5. izdanje obogaćuje javnim pozivom pojedincima i grupama da produkcijski podrži nastajanje i premijerno izvođenje njihove predstave na samom festivalu.

U 2023. KUF po prvi put otvara javni poziv za izvedbene umjetnike i umjetnice čiji se umjetnički izričaj temelji na izvedbama koje su kreirane za vanjske prostore, s namjerom da produkcijski podrži premijerno izvođenje predstave na samom festivalu.

Ako se bavite izvedbenom umjetnošću i kreirate sadržaj koji je namijenjen vanjskim prostorima, te djelujete na području Hrvatske, ovo je idealna prilika da svoj rad premijerno izvedete pred mnogobrojnom publikom Kulturnog uličnog festivala.

Javni poziv je otvoren i prijave se primaju do 1.4.2023. godine putem obrasca, a o rezultatima javnog poziva svi prijavljeni biti će obavješteni najkasnije 14 dana nakon zatvaranja poziva. Pri odabiru prednost imaju predstave koje svoj izričaj temelje na suvremenom cirkusu i uličnoj umjetnosti.

Selekcijski tim KUF-a odabrati će jednu predstavu koja će svoje premijerno prikazivanje imati na Kulturnom uličnom festivalu, u nadi da će se mogućnosti- u ovom vidu potpore razvoju umjetnosti u vanjskim prostorima – s godinama povećavati.

Kulturan ulični festival – KUF je festival posvećen razvoju umjetnosti u vanjskim prostorima i kulture u zajednici. KUF se petu godinu za redom održava u Zagrebu, a od 2021. putuje i u Sisak, u suradnji s Gradskom Galerijom Striegl.
Koncept festivala je da putuje po gradskim četvrtima u kojima su raznovrsni umjetnički sadržaji manje dostupni i stanovnicima tih četvrti ponudi kvalitetni izvedbeni program, a lokalnim i gostujućim umjetnicima priliku susreta s novom publikom. KUF se u Zagrebu tradicionalno odvija tijekom rujna, a u Sisku krajem kolovoza.

Kulturan ulični festival putuje kvartovima pod sloganom:
Najveći SHOW na svjetu pod vašim balkonom!!!

Kulturan ulični festival sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Turističke zajednice Grada Zagreba, Zaklade Kultura nova i Grada Zagreba- Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST