4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Maja Šuput, Marijana Batinić i tajanstveni muškarac u totalno drugačijem okruženju osvajaju publiku: Evo o čemu se radi

Njihove objave fotografija sa snimanja reklama prikupile su više od 10 tisuća lajkova na Instagramu, a mnoštvo korisnika u komentarima je obznanilo kako jedva čeka vidjeti o čemu se zapravo radi.

Što povezuje Maju Šuput u osebujnom ogrtaču, zbunjenu Marijanu Batinić i poznatog ali za sada još uvijek tajanstvenog muškarca? Ako je suditi po najavama s društvenih mreža onda je riječ o snimanju kreativnih televizijskih reklama za Studenac koje će publika uskoro imati priliku vidjeti na malim ekranima.

Njihove objave fotografija sa snimanja reklama prikupile su više od 10 tisuća lajkova na Instagramu, a mnoštvo korisnika u komentarima je obznanilo kako jedva čeka vidjeti o čemu se zapravo radi.

Kako smo doznali Šuput i Batinić nova su lica velike marketinške kampanje Studenca pod nazivom “I sitno i bitno” prilikom čega je snimljeno nekoliko scenarija reklama koje promoviraju ključne poruke jednog od vodećih maloprodajnih lanca u Hrvatskoj s najvećim brojem prodavaonica, njih gotovo 1100.

Tako su se kroz opuštenu atmosferu i kreativnu produkciju nova lica Studenca, Maja Šuput i još jedna domaća zvijezda, našla u ulozi svakodnevnih kupaca koji u omiljenu trgovinu dolaze u svako doba dana, u svim prilikama i svim izdanjima. Opušteni i u dobrosusjedskoj atmosferi ostvaruju bliski odnos s prodavačima kupujući upravo ono što im treba.

Marijana Batinić našla se pak i u ulozi pomalo zbunjene korisnice aplikacije “Moj Studenac” koja je tek na blagajni otkrila koje pogodnosti može ostvariti i kako na najbolji način može uštedjeti.

O novom projektu se oglasila i estradna zvijezda Maja Šuput.

“Baš sam guštala prilikom snimanja reklama za kampanju “I sitno i bitno”. Volim sudjelovati u projektima u kojima se osjećam opušteno i gdje, zapravo, ne trebam trošiti energiju kako bih se uklopila u određeni scenarij. Ovdje su moja osobnost ali i fashion izričaj stavljeni u prvi plan tako da je ovo jedan od onih projekata u kojem sam uspjela prenijeti vlastitu autentičnost. Cijela ideja kreativno je posložena tako da svi akteri budu ono što jesu i na taj način publici približe ključne poruke Studenca kao trgovine u susjedstvu u kojoj se kupac osjeća zadovoljno, prihvaćeno i ležerno baš u svim prilikama i uvjetima”, kaže Šuput.

Marijana Batinić, poznata televizijska i radijska voditeljica pak kaže kako je očito da na marketinškom tržištu očito pušu neki novi vjetrovi te je potrebna dodatna kreativnost za stvaranje sadržaja koji će zbilja zainteresirati javnost i izazvati određenu emociju.

“Rekla bih da ovo nije reklama u klasičnom smislu. Ovo je pričanje priče. Priče s kojom se velika većina ljudi na našem prostoru može identificirati. Mi smo tu samo da takvu priču oplemenimo kroz ulogu “svakodnevnih kupaca” na upečatljiv način”, kaže Batinić.

O kojem se tajanstvenom muškarcu radi i koja je njegova nova uloga za sada nije poznato, no publika će ga uskoro imati prilike vidjeti u posve novom izdanju na malim ekranima.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST