16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Održana Modna škola stila u NAMA-i u suradnji s poznatom stilisticom iz Style&Wings

Ovo je druga Modna škola stila koja je održana u suradnji sa Style&Wings modnim stručnjakinjama. Besplatna radionica organizirana je u NAMA-e u Ilici te će se, uzevši u obzir oduševljenje polaznica, slična radionica organizirati ponovno na jesen.

Sve polaznice su tijekom radionica na raspolaganju imale NAMA-in asortiman osvježen novim kolekcijama svjetski poznatih brendova
U suradnji s poznatom stilisticom Anom Matutinović i poslovnom partnericom Tanjom Cerinski Štimac iz Style&Wings, u prostorijama kultne zagrebačke robne kuće NAMA u Ilici od 17. do 21. travnja održala se Modna škola stila.
Sudionice su, pomoću savjeta modnih stručnjakinja, imale priliku odrediti i pronaći vlastiti stil koji najbolje odgovara njihovoj osobnosti, a da pritom biranje proljetnih outfita pretvore u zabavno i maštovito iskustvo.
„Stil ne znači obući se od glave do pete u najskuplju odjeću, već izdvojiti se svojom posebnošću i zanimljivim kombinacijama. No, pronalazak prave odjeće ponekad može biti izazov. Zajedno s polaznicama naše radionice pokušale smo stvoriti temelje za moderan i svestran ormar kako bi svaka od njih uspješno stvorila stil koji će najviše odgovarati njihovom karakteru“, istaknula je Matutinović.
Sve polaznice su u sklopu radionice na raspolaganju imale odjevni asortiman robne kuće NAMA. Lola Casadelmont, Street one, Cecil, Bianca, Tom Tailor, Micha,Kenny S, i Högl, Tamaris i Hispanitas samo su neki od brendova čije su proljetne kolekcije mogle isprobati polaznice škole. Odvažni printevi i svijetle pastelne nijanse ružičaste nose se ove proljetne sezone, dok tradicionalni cvjetni motivi dobivaju voluminoznu dimenziju.
Moderan i svestran ormar
„Bilo nam je zadovoljstvo održati malu Modnu školu stila za naše polaznice koje nisu krile oduševljenje. Atmosfera je bila odlična i drago nam je da su uz pomoć Ane i Tanje uspjele kreirati stil koji odražava njihov identitet, a da pritom „osvježe“ svoj ormar i osjećaju se lijepo i ženstveno“, rekla je Dražena Vudrag Stojić, iz Nama- inog marketinga.
Sudionice su s petodnevne radionice izašle bogatije za mnoštvo ideja i kombinacija kojima će se moći istaknuti i osjećati ugodno u vlastitoj koži. Stilistice su pomogle savladati prvo pravilo s kojim zapravo cijeli proces počinje: odrediti vlastiti stil i imati na umu da odaberete ono što najviše pristaje vašoj osobnosti te da vam se sviđa i da se osjećate ugodno u vlastitoj koži. Naravno, taj stil može se razlikovati u poslovnom i privatnom životu.
„Jako sam sretna što sam se prijavila na NAMA-inu modnu školu stila. Saznala sam puno novih i korisnih informacija o tome kako mogu kombinirati svoje odjevne predmete za koje mi možda ne bi na palo na pamet da bi bile dobar outfit. Shvatila sam i koliko je važno birati onu odjeću koja će meni najviše odgovarati i u kojoj ću se osjećati ugodno. Sve u svemu, jedno prekrasno iskustvo“, izjavila je jedna od polaznica.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST