16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Networking event za žene 

Veliko networking događanje koje će se održati 10. svibnja 2023. u Zagrebu predstavlja odličnu priliku za žene koje žele proširiti svoju mrežu kontakata, dobiti nove ideje i prilike na poslovnom tržištu te napraviti iskorak u svojoj karijeri.

Umrežavanjem i razmjenom znanja do bržeg napredovanja, boljih prilika i veće vidljivosti
žena u poslovnom svijetu

Umrežavanje za žene u poslovnom svijetu je ključno za postizanje uspjeha, bržeg napredovanja i veće zastupljenosti na upravljačkim pozicijama. To je glavni cilj projekta #Mission1000, čiji će se veliki networking događaj održati 10. svibnja 2023. u novom Hotelu Zonar od 19 do 23h.

Sudionice očekuje bogat inspirativan program uz tri iznimne govornice i uspješne poslovne žene: Gordanu Nikolić, dekanicu Veleučilišta PAR u Rijeci, Snježanu M. Lohninger, voditeljicu financija u Porsche Inter Auto d.o.o., te Sandru Mihelčić, osnivačicu Business Media Grupe. One će podijeliti svoja vrijedna iskustva i savjete kako izgraditi podržavajuću mrežu kontakata paralelno s uspješnom karijerom.

Sve naučeno kroz program sudionice će moći primijeniti na business speed networkingu koji kao brz i efikasan način umrežavanja omogućuje ženama veću vidljivost i priliku za predstavljanje, što može dovesti do novih poslovnih prilika. Sudjelovanje u business speed networkingu također pruža priliku za unaprjeđenje vlastitih vještina prezentiranja, komunikacije i samopromocije, što može biti od ključne važnosti u poslovnom svijetu, pogotovo za žene koje žele povećati svoj utjecaj u industriji u kojoj posluju.

„Poslovne žene trebaju imati vidljivost u poslovnom svijetu kako bi se izdvojile iz mase te privukle prilike koje im omogućuju napredak u karijeri. Stoga, ne propustite priliku da se pridružite događanju i steknete nova znanja, vještine te upoznate nove poslovne kontakte.“ – poručuje organizatorica i osnivačica programa #Mission1000, Tanja Džido.

Sudionice očekuje i zabavni program uz DJ-a, uz uključenu konzumaciju hrane i pića u impresivnom novom prostoru Hotela Zonar. Događanje je dio projekta #Mission1000 u okviru kojeg organizatori teže povećati vidljivost žena u poslovnom svijetu te njihovu zastupljenost na upravljačkim pozicijama. Upravo ovakvim događanjima cilj je potaknuti razmjenu znanja i iskustava, obogaćivanje mreže kontakata te dolazak do najboljih prilika na tržištu rada za žene.

Da biste se pridružili događanju popunite obrazac na www.mission.shhhefica.com prema kojem će vas organizatorice business speed networking dijela, FemAmi, spojiti s pravim ljudima za vas, a za sva pitanja možete se javiti na event@shhhefica.com.

***

O organizatoru:

Program Mission1000 i konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira Tanja Džido, osnivačica platforme Shhhefica koja od veljače 2017. služi kao platforma za umrežavanje, inspiraciju i osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama proći slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U šest godina poduzetništva, Tanja je radila kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života, aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST