20. travnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Otvorene prijave za najemotivniju utrku – Wings for Life World Run APP RUN ZAGREB!

Svim trkačima koji su željeli nastupiti na utrci u Zadru, no nažalost je već rasprodana, Zagrebački atletski savez omogućit će da istovremeno sa svim trkačima u svijetu, pa tako i Zadru, nastupe na ovoj iznimnoj humanitarnoj utrci ali u Zagrebu.

Start: 07.05.2023, 13 sati, Savski nasip kod Boćarskog doma u Zagrebu

Otvorene prijave za najemotivniju utrku – Wings for Life World Run APP RUN ZAGREB!

Svim trkačima koji su željeli nastupiti na utrci u Zadru, no nažalost je već rasprodana, Zagrebački atletski savez omogućit će da istovremeno sa svim trkačima u svijetu, pa tako i Zadru, nastupe na ovoj iznimnoj humanitarnoj utrci ali u Zagrebu.

Na Wings for Life World Run utrci svi sudionici startaju istovremeno, diljem svijeta. Nije važno jeste li profesionalni sportaš, rekreativac ili početnik. Nema cilja. Umjesto toga, 30 minuta nakon starta, virtulano presretačko vozilo započinje svoju potjeru i lovi trkače koji sudjeluju u utrci. I najbolje od svega kod te utrke je što znos od 100% svih startnina i donacija ide izravno neprofitnoj međunarodnoj zakladi Wings for Life koja diljem svijeta financira najsuvremenija znanstvena i klinička istraživanja u cilju pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine. Samo 2022. godine prikupljeno je preko 4,7 milijuna eura, a 161 892 sudionika, pripadnika 192 nacije, trčalo je u 165 zemalja svijeta za one koji ne mogu.

Zagrebački atletski savez, ujedno i organizator 31. Zagrebačkog maratona, objedinio je ova dva velika sportska događaja tako da će za sudionike utrke Wings for Life World Run u Zagrebu osigurali vrijedne nagrade sponzora, tombolu u kojoj će dijeliti satove Garmin, a pobjednici u ženskoj i muškoj kategoriji dobit će besplatne startnine za nastup na 31. Zagrebačkom maratonu (za utrku po želji). Za sve sudionike utrke osigurana je garderoba i okrijepa, voda i Red Bull, a za dobru zabavu pobrinut će se DJ Enter radija.
Zagrebačko izdanje utrke održat će se istovremeno kao i sve utrke u svijetu, u nedjelju 07.05.2023. u 13 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Prijave su jednostavne. Posjetite stranicu Wings for Life World Run 2023., prijavite se za App Run Event Zagreb, instalirate aplikaciju na svoj mobilni telefon i spremni ste za utrku.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST