15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

dm ženska utrka u subotu 10. lipnja na Jarunu

U subotu 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Jarunu će se održati dm ženska utrka koja će okupiti ljubitelje trčanja i dobre zabave. 50 posto prihoda od prodaje namijenjeno je podršci udruzi P.I.N.K. – life u misiji nabave EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice.

U subotu 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Jarunu će se održati dm ženska utrka koja će okupiti ljubitelje trčanja i dobre zabave. Svi zainteresirani već sada u dm online shopu i u prodavaonicama dm-a mogu kupiti svoje ulaznice za jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj. Cijena ulaznice za profesionalnu utrku iznosi 15 eura, za rekreativnu 7 eura, za dječje utrke 3 eura, a 50 posto prihoda od prodaje namijenjeno je podršci udruzi P.I.N.K. – life u misiji nabave EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice.
„dm ženska utrka naš je odgovor na potrebe podizanja svijesti o važnosti zdravog i aktivnog načina života, ali i pomoći i podrške zajednici kada je riječ o unaprjeđenju kvalitete zdravstvene skrbi. U dm-u smo ponosni što smo tijekom 10 godina potaknuli više od 54.000 trkačica i malih trkača na bavljenje sportom i vjerujemo da će dm ženska utrka i ove godine biti mjesto na kojem će mnoge žene napraviti prve korake prema zdravijem načinu života“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketing u dm-u.
Uz četiri utrke – žensku rekreativnu utrku, žensku profesionalnu utrku, utrku za djecu od 3 do 6 godina i utrku za djecu od 7 do 11 godina, dm je za sudionice i sudionike svih uzrasta pripremio i bogat sportski i zabavni sadržaj. Mališane će razveseliti zabavni park te eko i likovne radionice, a osviješten način života promicat će se i u dmBio kuhinji u kojoj će sudionice i posjetitelji imati priliku kušati slasne zalogaje pripremljene s dmBio proizvodima.

Bilo da se radi o iskusnim sportašicama ili budućim rekreativnim trkačicama, dm ženska utrka namijenjena je svim ženama koje žele voditi bolju brigu o zdravlju i poboljšati kvalitetu svog života. Kako bi što veći broj žena upravo s dm ženskom utrkom donio odluku o redovitom bavljenju sportom, dm i ove godine u suradnji s magistrom kineziologije Marijom Mlinarićem organizira kondicijske pripreme. Pripreme započinju u utorak 16. svibnja i održavaju se radnim danom od 18 do 20 sati na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST