4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Lipanjske vikende rezervirajte za Ivanić-Grad

Tijekom mjeseca lipnja u Ivanić-Gradu će se održavati manifestacija „Lipanjska pozornica“ koja će ponuditi brojna događanja.

Tijekom mjeseca lipnja u Ivanić-Gradu će se održavati manifestacija „Lipanjska pozornica“ koja će ponuditi brojna događanja.

Lipanjska pozornica je mjesečni urbani program tijekom kojeg će se predstaviti različiti oblici urbane kulture kroz četiri lipanjska vikenda. U sklopu programa održavat će se nekoliko tradicionalnih manifestacija i događanja: Obrtnički sajam, Međunarodni žabarski karneval, Beerday, Petrovo, Škrletovo, te sportski, kulturni, tradicijski, edukativni i zabavni sadržaji. Manifestacija se organizira u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom, udrugama, javnim ustanovama i ostalim organizacijama s područja grada.

Svečano otvaranje manifestacije održat će se u subotu, 3. lipnja u 11:00 sati.

Svaki vikend Lipanjske pozornice odlikuje raznolikost programa, glazbenih žanrova i tematskih sadržaja čime se promovira raznolikost i bogatstvo kulturne i umjetničke ponude. Prvi vikend rezerviran je za dobru zabavu uz koncerte: 2. 6. Pravila igre i Željko Bebek, 3. 6. Vanna, a 4. 6. Matija Cvek.

U subotu i nedjelju, 3. i 4. lipnja, obrtnici će predstaviti svoje proizvode rukotvorine, proizvode od keramike, tekstila, dekorativne predmete, i ponude sa OPG-ova. Održat će se radionice i prezentacije obrtničkih vještina, prezentacija obrtničkih radova učenika Srednje škole Ivan Švear. Uz obrtnike, fokus će biti i na zdravlju pa će se predstaviti zdravstvene ustanove i udruge s područja Grada Ivanić-Grada, uz prezentacije fizioterapeutskih vježbi i naftalanske kozmetike. Sve će aktivnosti proći u zabavi uz cirkuske i žonglerske točke, predstave i cirkuske radionice, te kreda art.

10. lipnja obilježit će se 130 godina Puhačkog orkestra Posavac uz prigodni koncert i gostujuće glazbenike, a 17. lipanj je Beerday – dan kada će se moći isprobati ponuda craft piva lokalnih proizvođača. U večernjim satima posjetitelje će u Sportskom parku Zelenjak zabaviti popularni LET 3 i Superhiks. Posljednji vikend, 24. 6. na Petrovo će se predstaviti povijesne postrojbe, uz interpretacijske obilaske o ivanićkoj tvrđi. Održat će se i Fišijada, a večer će zaključiti grupa Reanimatori.
*
Besplatan parking dostupan je u cijelom gradu, a za vrijeme održavanja manifestacija posjetitelji mogu koristiti i HŽPP Izletnički vlak. Za 3. i 4.6. vozni red je slijedeći:
Polazak iz Zagreb GK je u 9.20-Maksimir 9.28-Sesvete 9.39-Dugo Selo 9.51 i dolazak u Ivanić Grad je u 10.12 sati.
Povratak iz Ivanić Grada je u 17.25-dolazak u Dugo Selo u 17.46-Sesvete 17.58-Maksimir 18.09 i Zagreb GK je u 18.16 sati.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST