15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Tunike, majice i torbice s potpisom ELFS i ove sezone promiču hrvatsku kulturnu baštinu!

U Arheološkom muzeju Zadar je predstavljena druga kolekcija suvenira ELFS za Arheološki muzej Zadar. Kolekciju su predstavili voditeljica odnosa s javnošću AMZd. Marina Brkić, voditeljica marketinga AMZd. Donata Smokrović i modni dvojac ELFS (IvanTandarić i Aleksandar Šekuljica).

Druga kolekcija nastala je kao rezultat nastavka uspješne suradnje Arheološkog muzeja Zadar i poznatog hrvatskog modnog dvojca ELFS. Ova suradnja započela je 2019. godine kada je u crkvi sv. Donata predstavljena prva ekskluzivna kolekcija suvenira koja je sadržavala majice,tunike i torbe. Prva kolekcija naišla je na izuzetno pozitivne reakcije domaćih i stranih posjetitelja. Cjelokupan program bio je prepoznat i od strane Hrvatskog muzejskog društva te mu je dodijeljeno Posebno priznanje u kategoriji za realizirani marketinško propagandni program. Sve to potaknulo nas je na nastavak suradnje i izradu druge kolekcije.

Druga kolekcija, uz muške i ženske modele majica za odrasle, donosi i majice za djecu.Napravljen je dizajn za majice i torbe koje krase motivi iz muzejskih postava kao što su prapovijesne fibule, nosač za sol iz groba hrvatskog ratnika iz 9. st i motiv cara Augusta. Svojim dizajnerskim idejama ELFSI su ovim muzejskim motivima udahnuli jedan potpuno novi život.

Cjelokupan program je organiziran u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar te njihovom profesoricom Jelenom Franulović, Osnovnom školom Stanovi te njihovom učiteljicom Anom Paleka. Učenici ovih škola sudjelovali su na radionicama gdje su dobili predloške odnosno motive koje su dizajnirali ELFSI i oni su ih trebali interpretirati na svoj način, a kao rezultat nastala je izložba učeničkih radova koja je otvorena na današnjem predstavljanju.

Prezentaciju je sa dvije plesne točke prema koreografiji Lare Stanin uveličao je Predškolski studio Zadarskog plesnog ansambla.

Svim sudionicima programa Arheološki muzej uručio je prigodne zahvalnice koje su dizajnirali učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST