20. travnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

U robnoj kući IKEA Zagreb od sada i biljna verzija omiljenog hot doga

„Želimo ponuditi više biljnih alternativa s manjim utjecajem na klimu. Odabir hrane biljnog podrijetla često ima manji utjecaj na klimatski otisak u usporedbi s opcijama životinjskog podrijetla”, kaže Helene von Reis.

IKEA hot dog više je od 40 godina omiljeni odabir za prazne želuce nakon kupnje. IKEA je sada unaprijedila svoj legendarni hot dog – na moderan način. Izvrsnog okusa i teksture, novi biljni hot dog inovativni je dodatak asortimanu IKEA proizvoda na biljnoj bazi.
„IKEA je vođena vizijom stvaranja boljeg svakodnevnog života za što više ljudi. Tome možemo pridonijeti i kroz svoju ponudu hrane, pomoću ukusne, zdravije i održivije opcije”, kaže Helene von Reis, menadžerica odjela Food u tvrtki IKEA of Sweden.
IKEA želi potaknuti još više kupaca na izbor biljne opcije tako što će ponuditi hot dog po pristupačnijoj cijeni. Kvalitetu i odličan okus biljnih opcija prepoznali su brojni hrvatski kupci, pa je tako IKEA Hrvatska od 2020. prodala više od pola milijuna komada biljnih i vegetarijanskih okruglica te vegetarijanskog hot doga.
„Želimo ponuditi više biljnih alternativa s manjim utjecajem na klimu. Odabir hrane biljnog podrijetla često ima manji utjecaj na klimatski otisak u usporedbi s opcijama životinjskog podrijetla”, kaže Helene von Reis.
Tijekom razvojnog procesa, jedan od izazova bio je stvoriti biljni hot dog koji će teksturom biti nalik klasičnom IKEA hot dogu. Kod hrenovki od mesa obično postoji ovojnica koja pucketa kada je zagrizeš, pa se nastojalo da i biljni hot dog nudi to osjetilno iskustvo.
„Proveli smo mnogo vremena razvijajući novi proizvod kako bismo našim kupcima pružili najbolje iskustvo. S izvrsnim okusom, teksturom i pucketanjem pri zagrizu, biljni hot dog savršena je alternativa tradicionalnom kultnom IKEA hot dogu“, kaže Helene von Reis.
Novi biljni hot dog ima uravnotežen okus, sadrži proteine riže, luk, jabuku, sol i papar, ali i aromu dima kako bi se postigao karakteristični okus hrenovke.
Biljni hot dog od kolovoza je dostupan u robnim kućama IKEA diljem Europe.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST