15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Luksuzni automobili i vrhunska gastronomija

Radi se o konceptu automobilističkog turizma koji je najviše prepoznat u Americi i susjednoj Italiji.

Vožnja, gastronomija, luksuzni automobili i predivni krajolici povezuju jedinstveni događaj pod imenom Auto Sport Adria. Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Istria Drive, na kojem je sudjelovalo 80 sudionika i vlasnika super automobila, ove godine od 21. do 24. rujna održat će se Dalmatia drive koji uključuje rutu od Zagreba preko Paga do Makarske. Sudionici će imati priliku upoznati najljepšu dionicu u Hrvatskoj, Jadransku magistralu, zatim raznolike krajolike, jedinstvene prometnice, gastro i eno ponudu te lokalne običaje.
Auto Sport Adria je event posvećen najboljim automobilima na tržištu, a osim vrhunske gastronomije nudi i mogućnost poslovnog umrežavanja. Vlasnicima atraktivnih jurilica nudi nezaboravni doživljaj, a uz sve to promiče i uvodi neki novi turistički aspekt koji do sada nije bio prisutan. Točnije, radi se o konceptu automobilističkog turizma koji je najviše prepoznat u Americi i susjednoj Italiji.
„Želja nam je da kroz organizaciju ovakvih događanja pozicioniramo Hrvatsku visoko na mapi automobilističkog turizma. Uz vrhunsku gastronomiju, prekrasan krajolik i pomno isplaniran program trudimo se destinacije prikazati u pravom svjetlu. Veliki postotak sudionika nam se vraća iz godine u godinu što je svakako odličan pokazatelj te garancija za vrhunsko poslovno umrežavanje u sasvim opuštenoj atmosferi,“ ističu organizatori agencije Auto Sport Adria.
Nije više nikakva tajna da je Hrvatska postala nezaobilazno odredište za najprestižnije relije super automobila na svijetu. Ovakav događaj nije samo predodređen za vlasnike, već i za javnost, pogotovo sve ljubitelje automobila poput Porschea, Ferrarija i Lamborghinija. Na javnim mjestima će biti izloženi automobili koje ćete moći pogledati, a u neke čak i sjesti. Također, organizirana je vožnja u vidu simulatora na kojima ćete moći isprobati omiljeni automobil, parkiran pored vas. Zabavnog sadržaja neće nedostajati, pa će se i najbolji „vozači“ iz publike nagraditi.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST