15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Poznati glazbeni stručnjaci pokrenuli jedinstvenu edukaciju

Glazbeni stručnjaci Zvonimir Dusper Dus, Olja Dešić, Zoran Švigir Švigi, Saša Miočić, Jošua Kovačević, Matko Margan i Silvester Knežević udružili su snage i pokrenuli edukaciju za nove snage glazbeni-produkcijske scene u Hrvatskoj i to u sklopu RSL Awards iz Londona.

Hitovi današnjice, kao i glazba za medije, danas su često proizvod rada u vlastitom domu. Produkcijski programi unutar Londonskog RSL Awards jedinstveni su model i glazbeno-produkcijskih edukacija u Hrvatskoj koji će vam omogućiti da dosegnete profesionalnu razinu stvaranja, skladanja i produkcije glazbe u svom domu ili studiju.

RSL Awards, londonska ispitna tvrtka osnovana 1991. godine, prva u svijetu ponudila je programe za popularnu modernu glazbu uz mogućnost polaganja ispita. RSL Awards ponosni je nositelj programa akreditiranih kvalifikacija relevantnih za područje glazbe i scenskih izvedbenih umjetnosti, koji su od ove jeseni dostupni i u Hrvatskoj.

Sanjate o stvaranju vlastite glazbe ili ste već talentirani glazbenik željan unaprjeđenja svojih vještina? RSL produkcijski programi – RSL glazbena produkcija i RSL skladanje i produkcija za medije, savršeni su načini za otkrivanje svojih skrivenih talenata i razvijanje vještina u skladanju i produkciji glazbe.

Glazbena produkcija
Voditelj edukacije Glazbene produkcije je poznati glazbeni producent s hrvatskom i inozemnom karijerom, Zvonimir Dusper – Dus, koji je kao kompozitor i glazbeni producent svoju karijeru započeo sam još 90tih stjecati znanja i iskustva u ovom području, od tada je ostvario više od 2000 glazbenih produkcija gotovo svih glazbenih žanrova i oblika, od pop, rock i jazz glazbe, preko glazbe za film, TV i kazalište, pa sve do elektronske i klupske glazbe u kojoj je imao i uspješnu internacionalnu karijeru. Uz Zvonimira Duspera Dusa, predavači na ovoj edukaciji biti će glazbeni stručnjaci Olja Dešić, Zoran Švigir – Švigi, Saša Miočić, Jošua Kovačević, Matko Margan i drugi.

Otkrijte tajne stvaranja glazbe iz snova uz RSL Music Production, vrhunski tečaj glazbene produkcije u kojem će vas iskusni glazbeni producenti provesti kroz sve aspekte stvaranja profesionalnih glazbenih sadržaja, te praktično pokazati kako koristiti najnovije softverske alate i tehnike za snimanje, miksiranje i mastering pjesama, te kako postići zvuk koji osvaja srca slušatelja. Neovisno o vašem glazbenom iskustvu, RSL stručni tim prilagodit će se vašim potrebama i ciljevima. Koja znanja će dobiti i što polaznike sve očekuje ispričao nam je voditelj programa Zvonimir Dusper Dus.

  • Osim osnovnih i naprednih znanja i vještina sadržanih u odličnim materijalima Rock Schoola, koje ćete uz našu pomoć naučiti i a zatim položiti u ispitu za dobivanje kvalitetnih i priznatih certifikata koji su regulirani sustavom pred-akademskog ocjenjivanja Velike Britanije, naučit ćemo vas i hrpu trikova, a onda ćete, prvo uz našu pomoć, a zatim samostalno, kroz rad na vlastitim glazbenim projektima, korak po korak, doći do onog najvažnijeg, a to je – iskustvo.

Stručno vođena nastava odvija se dijelom kao online predavanja, a dijelom kao praksa u tonskom studiju prema najbližem dostupnom glazbenom studiju partnera RSL Hrvatska. Svaki polaznik imat će mogućnost prakse u jednim od studija partnera u gradovima gdje postoji RSL/Yamaha Music School infrastruktura. Više detalja o programu možete pročitati ovdje.

Edukacija Skladanje i produkcija za medije

Osim edukacije Glazbene produkcije, RSL Awards Hrvatska i partner Studio Maraton kreirali su program Skladanje i produkcija za medije koju vodi kao autor programa i predavač, skladatelj trailer glazbe i glazbe za TV industriju, Silvestar Knežević, uspješan poduzetnik unutar tog specifičnog područja koji surađuje sa brojnim svjetskim izdavačima, u suradnji sa stručnjacima gostujućim predavačima iz područja skladanja, aranžiranja, produkcije i managementa.

Program RSL glazbene produkcija, kao i Skladanje i produkcija za medije mogu profesionalizirati vaš hobi i razviti vještine u produkciji glazbe uz ozbiljne certifikate (Music Production). Namijenjen je svima koji su zainteresirani za razumijevanje cijelog niza vještina bitnih za modernu glazbenu produkciju i skladanje za medije – trailere, glazbe za podlagane i razvijanje glazbenog poduzetništva. Programi također nude bogato tehničko, praktično i teorijsko znanje koje se može primijeniti u stvarnim scenarijima – bilo da se radi o audio produkciji

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST