15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

S kratkom i jednostavnom recepturom pripremite kruh bez nereda u kuhinji

Nove di-go gotove mješavine idealno su rješenje za domaći kruh iz snova

Na održanoj kulinarskoj radionici u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona, u društvu Marijane Batinić i novinara, omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.

Nove di-go gotove mješavine idealno su rješenje za domaći kruh iz snova


Proizvodi nose oznaku 100 % vegan i razvijeni su u suradnji s nutricionistima. Gotova mješavina za fini domaći kruh omogućava bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha koji će nas svojim mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo, a k tome je izvor bjelančevina i vlakana te ne sadrži E-brojeve. Za ljubitelje laganijih, ali istovremeno aromatičnih i bogatih okusa, tu je gotova mješavina za mediteranski kruh i pizze, također bez aditiva i konzervansa. Gotova mješavina za multigrain kruh donosi novo iskustvo pripreme domaćeg kruha, a zahvaljujući sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa može obogatiti nutritivnu vrijednost svakog jela. Multigrain kruh nema aditive ni konzervanse, a bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.
“Nove di-go mješavine za kruh pripremi kruha i peciva daju novu dimenziju. Svako domaćinstvo sada može imati svježe pečen kruh bez nereda u kuhinji. Nije ih potrebno mijesiti, samo promiješati s kvascem i ispeći. U svakom je pakiranju gotovih mješavina za kruh i di-go kvasac od 7 grama kako bi ‘ready to make bread kit’ bio zaista to – praktičan i jednostavan način za pripremu pravog artisan kruha u domaćinstvu. Ponosni smo što smo razvili recepturu za kruh koji uvijek uspijeva i zadržava svježinu čak i do pet dana nakon pečenja”, poručio je Miroslav Botić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Lesaffre Adriatic, u čijem je sastavu i brend di-go.
Vaših ruku djelo
S di-go mješavinama, kratkom, jednostavnom pripremom i tehnikom uspi, izmiješaj, ispeci sada i vi možete pripremiti sourdough kruh bez nereda u kuhinji. Za 600 do 700 grama svježeg kruha mješavini po izboru dovoljno je dodati samo kvasac koji se dobiva u pakiranju i vodu.

Vezano:

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST