4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

PROVEDITE VIKEND NA TRADICIONALNOJ ISTARSKOJ REKREATIVNOJ BICIKLIJADI

Start rekreativnog događaja je u subotu u 10 sati s parkirališta Sportskog centra hotela Eden u Rovinju dok se u nedjelju, u isto vrijeme, kreće s parkirališta u centru Kanfanara.

Weekend Bike & Gourmet Tour spaja rekreaciju i istinski gourmet užitak duž više od stotinu kilometara biciklističkih staza kroz najljepša mjesta u Istri.

Tražite li ideju kako provesti sunčani jesenski vikend koji je pred vama, a željeli biste spojiti aktivni boravak u prirodi, uživanje u prirodnim ljepotama istarskog krajolika i okrjepu tradicionalnim delicijama te domaćim vinom, onda imamo rješenje za vas. Ovoga vikenda, 7. i 8. listopada, brojni rekreativci pridružit će se već tradicionalnom događanju Weekend Bike & Gourmet Touru koje po 13. put organiziraju turističke zajednice grada Rovinja te općina Bale, Kanfanar i Svetvinčenat u suradnji s Udruženjem obrtnika grada Rovinja te hotelijersko turističkom kompanijom Maistra. Organizatori su se pobrinuli da svi sudionici dožive najbolje od Istre te se odmore duž 113 kilometara biciklističkih staza na Istrian Brunch i Istrian Picnic odmorištima.

Subotnja staza „Mare“ posvećena je morskim delicijama koje će biciklisti kušati duž staze Hotel Eden – Rovinj centar – Štrika Ferata – Vidikovac na Limu – Žuntići – Šorići – Golaš – Pižanovac – Bale – Stancija Meneghetti – Fort Forno – Colone – San Polo – Cisterna – Veštar – Polari – Uvala Cuvi – Zlatni rt – Hotel Eden, ukupne dužine 59 kilometara. Sudionici će uživati u prirodnim ljepotama Limskog kanala, ostacima fortifikacijske utvrde iz austrougarskog doba Fort Forno, park šumi Zlatni rt i mnoštvu prekrasnih jesenskih pejzaža.

U nedjelju se vozi staza “Monti” koja je vezana za autentična istarska jela unutrašnjosti. Staza duga 54 kilometra kreće iz centra Kanfanara te se nastavlja vožnjom kroz Pinkolicu – Ladiće – Koreniće – Dvigrad – kamenolom – Krmed – Sv. Petar – Krančiće – Raponje – Svetvinčenat – Bričance – Maružine – Štrika Feratu te završava na mjestu gdje je i počela, u Kanfanaru. Sudionike očekuje prava pustolovina prepuna raznih iznenađenja jer će putem vidjeti ostatke srednjovjekovnog grada i utvrde Dvigrad, Štrika Feratu, nekadašnji željeznički odvojak koji je spajao Rovinj i Kanfanar, poznati istarski kamenolom i još mnogo toga.

Dnevna startnina iznosi 45 eura, dok je cijena dvodnevnog paketa 80 eura i uključuje osigurane obroke i pića na gourmet odmorištima predviđenim programom, profesionalnog vodiča i pratitelja tijekom cijelog trajanja događaja te prigodni poklon nakon završetka.

Start rekreativnog događaja je u subotu u 10 sati s parkirališta Sportskog centra hotela Eden u Rovinju dok se u nedjelju, u isto vrijeme, kreće s parkirališta u centru Kanfanara. Na Weekend Bike & Gourmet Touru mogu sudjelovati osobe starije od 14 godina, a prijaviti se možete na dan biciklijade na startnim lokacijama od 8 do 9.30 sati. Ako nemate vlastiti bicikl isti možete i iznajmiti uz osiguran transfer osoba te bicikala do mjesta polaska.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST