4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

SHIBESU KIDS – nova kolekcija matching kišnih jakni za odrasle i pse

Vodonepropusne jakne u matching stilu, koje su boravak u prirodi činile praktičnijim i ugodnijim bez obzira na to kakve je neprilike pripremilo prevrtljivo vrijeme, tako su dobile i svoje malene inačice. Dječja kolekcija estetski se poklapa s dosadašnjim modelima pa se bojama i uzorcima jednostavno može upariti s kabanicama iz prethodnih kolekcija namijenjenih odraslima i kućnim ljubimcima pretvarajući se tako u jednu neodoljivu obiteljsku uniformu.

Otkako je, prije dvije godine, krenula na novo modno putovanje i pokrenula brend Shibesu, dizajnerica Ana Maria Ricov iz kolekcije u kolekciju oduševljava svojom funkcionalnom i nosivom modom prepoznatljive estetike čiju okosnicu čine šarmantne matching kabanice za četveronožne ljubimce i njihove vlasnike. No, prvi put dosad, nadolazeće kišne dane odlučila je upotpuniti i dječjom kolekcijom.
“Kroz posljednje dvije godine koliko je Shibesu aktualan od klijenata sam dobila nebrojeno mnogo upita kada će stići i modeli za djecu, a i sama sam dugo željela napraviti dječju kolekciju. Ne postoji niti jedna mama koja je do sada kupila kišni kaputić za psa, a da nije poželjela isti takav i za svoje dijete”, objasnila je dizajnerica Ana Maria Ricov pozadinu iza svog novog modnog pothvata.


Vodonepropusne jakne u matching stilu, koje su boravak u prirodi činile praktičnijim i ugodnijim bez obzira na to kakve je neprilike pripremilo prevrtljivo vrijeme, tako su dobile i svoje malene inačice. Dječja kolekcija estetski se poklapa s dosadašnjim modelima pa se bojama i uzorcima jednostavno može upariti s kabanicama iz prethodnih kolekcija namijenjenih odraslima i kućnim ljubimcima pretvarajući se tako u jednu neodoljivu obiteljsku uniformu.
Ricov je u Shibesu ponudu, taman prije zime, dodala i jedan posve novi model – poncho. Riječ je, naime, o unisex modelu koji je dio dječje kolekcije, ali i linije za odrasle, a njegova prednost je ta što je duži od standarde kabanice. Ta ga odlika čini sjajnim suputnikom i tijekom najvjetrovitijih i najkišovitijih dana koji nas u ovom dijelu godine očekuju. Osim što se mogu pohvaliti svojom stopostotnom nepropusnosti i vodootpornim patent zatvaračima, poncho ima i vrlo zahvalnu formu. Osim što ga dijete neće brzo prerasti, ispod njegove nepropusne tkanine stane i cijela školska torba koja će do klupe stići suha.
Funkcionalnost, nosivost, beskompromisna posvećenost kvaliteti i bezvremenost dizajna koji se ne pokorava modnim diktatima kratkog roka trajanja osnovni su principi Shibesu filozofije od kojih dizajnerica Ana Maria Ricov nikada ne odstupa. Prepoznatljiva estetika i predanost kreiranju kvalitetne i nosive mode ide ruku pod ruku i s temeljnim postulatima održivosti. Svi modeli iz Shibesu kolekcije proizvedeni su u Hrvatskoj, a održivo poslovanje bazirano je na zero waste principima. Kako bi svojim djelovanjem minimizirala utjecaj na okoliš, Ricov nastoji ne stvarati viškove i iskoristiti svaki komadić tkanine. Kolekcije se stoga proizvode u malim količinama i izrađuju po narudžbi, a tkanine koje čine Shibesu modele od recikliranih su materijala, obojene ekološki prihvatljivim i biorazgradivim bojama na bazi vode.
Fotografije nove kolekcije je snimila Doris Fatur. U ulozi modela su se našle Senja Vild i Lana Humljak Gugić, a njima uz bok su stali neodoljivi mališani Nola Hrnčir, Karlo Stupar te sestre Dora i Dita Gugić.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST