4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Air France proslavio 90 godina elegancije legendarnim uniformama na spektakularnoj 3D modnoj ekstravaganci

Ovu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije, Air France je prigodno obilježio u Francuskom paviljonu, nazdravivši zajedno sa svojim najvažnijim partnerima godinama koje sijede.

Air France, ime koje je sinonim za eleganciju i izvrsnost u svijetu zrakoplovstva, s ponosom je obilježio 90. godišnjicu slaveći devet desetljeća nenadmašne usluge, inovacije i stila. Ovom značajnom prigodom zrakoplovni prijevoznik odao je počast svojoj bogatoj povijesti, neraskidivo povezanoj s evolucijom civilnog zrakoplovstva, potpuno posvećenoj sigurnosti i udobnosti svojih putnika.
Ovu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije, Air France je prigodno obilježio u Francuskom paviljonu, nazdravivši zajedno sa svojim najvažnijim partnerima godinama koje sijede. Alida Bubanko Ralić, Air France KLM voditeljica prodaje za Hrvatsku tom je prilikom rekla: izuzetno sam ponosna i sretna što ovu obljetnicu možemo obilježiti i proslaviti zajedno s našim najcjenjenijim kupcima i partnerima na ovako posebnoj lokaciji. Koristeći eleganciju najsuvremenije tehnologije, vidjeli smo kako se prošlost i budućnost spajaju na besprijekoran način, baš kao što smo to uvijek činili i činit ćemo i nadalje u Air France-u.’

Virtualna počast 90 godina elegancije

Kao dio proslave, Air France je predstavio jedinstvenu i zadivljujuću modnu reviju, modernu i održivu posvetu kultnim uniformama koje su stjuardese nosile u proteklih 90 godina. Za razliku od tradicionalnih modnih izložbi koje uključuju fizički transport odjeće na različite lokacije, Air France je odabrao vrhunski pristup — 3D modnu reviju koja donosi eleganciju prošlosti u sadašnjost.

3D modna revija gledateljima je pružila očaravajuće putovanje kroz devet desetljeća povijesti Air France-a i prizivajući duh klasičnih modnih revija. Evolucija uniformi stjuardesa, ne odražava samo modne trendove koji se mijenjaju, već i posvećenost zrakoplovne kompanije kombiniranju stila s funkcionalnošću.

Isticanje kultne ostavštine

Kratki film prikazao je prvu uniformu koju su stjuardese Air France-a nosile 1946. godine, a koje je dizajnirala Georgette Renal, inspirirana prošlim vremenima i vojnim utjecajima. Vidljiva je transformacija u elegantniji, ženstveniji stil koji nam je donijelo odijelo Georgette de Treze iz 1951. godine. Revija se nastavlja uz kultne uniforme Christiana Diora i Balenciage, ne ostavljajući nikakvu sumnju u snažnu vezu između Air France-a i haute couture mode. Film bilježi duh desetljeća s odijelima poput Concorde haljine iz 1976. koju je dizajnirala modna kuća Jean Patou, Carvenove “Tropical” haljine iz 1978., ljetne haljine Louisa Ferauda iz 1987. te jedne od najpoznatijih Air France-ovih oniformi, haljine Frigate iz 1987. Najmodernija odijela revije su ljetno odijelo Nina Ricci iz 1997., te plava ljetna haljina Christian Lacroix-a iz 2005., koja je redefinirala uniforme Air Francea.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST