4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Tomislavu Braliću ostvarit će se velika želja

Na 17. zagrebačkom prosinačkom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, njihovim će hitovima obol dati Orkestar Josipa Cvitanovića

Tomislavu Braliću već je dvadesetak godina velika želja koncert klape Intrade uz orkestar, a na nadolazećem zagrebačkom koncertu 2. 12. u Ciboni to će se napokon ostvariti. S orkestrom pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića publici će omiljena klapa predstaviti svoje hitove na potpuno nov način.

Tradicija koja uvijek donosi nešto novo
“Ovo je tradicija, na nju smo navikli sebe, navikli smo publiku. Zato kad krene došašće, advent valja doći u Zagreb. Te 2006. kada je sve krenulo u Lisinskom nismo ni sanjali do kuda će ova priča doći. Kad smo vidili kako je bilo lipo, rekli smo ajmo dogodine i tako je krenulo – Lisinski, Dom sportova, Cibona, Arena”, rekao je Tomislav Bralić o koncertnoj tradiciji koja traje već 17 godina. Klapa Intrade tako svake godine ugrije jednu hladnu zagrebačku večer dalmatinskim šarmom i odličnom pjesmom. Iz godine u godinu koncert uvijek donese nešto novo, a ovog puta klapi će se na pozornici pridružiti i orkestralna pratnja.

Najveći klapski hitovi ovog puta uz pratnju orkestra
“Naše će pisme po prvi puta biti u ovom novom ruhu“, najavio je Tomislav ovogodišnji koncert klape Intrade na kojem će im se pridružiti Orkestar Josipa Cvitanovića dodavši, „o tome sanjam već 20 godina, a i nesretna korona je bila otežala te planove, ali evo, napokon. S Cvitanovićem smo već surađivali na Splitskom festivalu i Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Odmah smo našli zajednički jezik i evo, jedva čekam koncert!” Ostvarenje ove želje savršen mu je poklon za rođendan koji je nekoliko dana nakon koncerta, 10. prosinca.

U Ciboni im je najljepše
U ovih 17 godina koliko već traje tradicija njihovih zagrebačkih koncerata, ovo će zadarskoj klapi biti deveti put u Ciboni. Pjevali su u svim većim zagrebačkim koncertnim prostorima, od Lisinskog do Arene, ali upravo im je u Ciboni najljepše.

“U Ciboni se osićamo ka doma”, rekao je Tomislav nadajući se da je i publici tako. “Ljudi tu već znaju di je čije misto. Već znam otprilike tko je na kojem sektoru, gdje su moji, gdje su rođaci, ekipa iz Splita, Zagorci, Slavonci, Istrani, Slovenci – gosti iz svih krajeva Hrvatske, a i šire”, dodao je i pozvao sve da im se i ove godine pridruže!

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST