4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Bogatstvo riječi i čarolija okusa za posjetitelje Histrokozmosa 29. Sa(n)jam knjige u Istri

U prodajnom dijelu vinari Vinistre i izdavači izlagat će zajedno, na velikoj pozornici koncertne dvorane DHB-a. Izlagački dio zamišljen je kao susret vinoteke istarskih vinara Vinistre i starinske biblioteke knjiga s područja Histrice, enologije i gastronomije, a tu će biti i osebujni antikvarijat Tereze Pulja, legendarne pulske knjižarke i suosnivačice Sajma knjige u Istri.

Litar literature – savršen dar za predstojeće blagdane

Svijet literature i svijet vina prožimat će se kroz Sagu o vinu u programskom i prodajnom dijelu Histrokozmosa, novog „sajma u sajmu“ 29. Sa(n)jam knjige u Istri. Ovi će se svjetovi najbliskije spajati u jedinstvenim poklon – paketima nazvanim Litar literature. Posebno dizajniran, ovaj limited edition dar, savršen za predstojeće blagdane, sadržava vino vinara Vinistre i knjigu, pomno odabranu sa sajamskih polica. Bogatstvo riječi i čarolija okusa tek su neki od sastojaka koje Litar Literature nudi. Izbor je Vaš!

Programski dio Histrokozmosa, posvećen jedinstvenom eno-gastronomskom stručnjaku i publicistu Franku Lukežu događat će se svaki dan u podne i kvarat u Kavani Mozart Doma hrvatskih branitelja od 25. studenog do 3. prosinca, a veliki finale je 3. prosinca u 19 sati na velikoj pozornici Crvenog salona. U programima Histrokozmosa, čije je autoironijsko ime oblikovao dizajner Mauricio Ferlin i osmislio fantastičan plakat sudjelovat će mikrokozmosi Istre –Tamara Obrovac, Dario Marušić. Edi Maružin i Korado Korlević, a moderatorica je Roberta Razzi. S njima su i autori Sajma – Boris Dežulović, Vlaho Bogišić, Ivica Ivanišević, Dragutin Lučić Luce, Andrej Nikolaidis, Živko Skračić i Sinan Gudžević. Oni će zajedno s vinarima Vinistre i sommelierima Hrvatskog sommelier kluba Sagu o vinu tvoriti kroz literaturu, filozofiju, antropologiju i enologiju.

U prodajnom dijelu vinari Vinistre i izdavači izlagat će zajedno, na velikoj pozornici koncertne dvorane DHB-a. Izlagački dio zamišljen je kao susret vinoteke istarskih vinara Vinistre i starinske biblioteke knjiga s područja Histrice, enologije i gastronomije, a tu će biti i osebujni antikvarijat Tereze Pulja, legendarne pulske knjižarke i suosnivačice Sajma knjige u Istri. Prodajni dio Histrokozmosa bit će obogaćen prisustvom glazbenika, stručnjaka za vino, sommeliera Hrvatskog sommelier kluba te neformalnim degustacijama.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST