4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Izabrani su finalisti Volonterskog Oskara 2023. godine

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba.

Izabrani su finalisti Volonterskog Oskara kojeg petnaestu godinu zaredom provodi Volonterski centar Zagreb (VCZ) i kojom se honorira individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba.

Izabrani su finalisti Volonterskog Oskara koji su svojim izvanrednim zalaganjem i angažmanom kroz svoje volonterske aktivnosti doprinijeli zajednici i kontinuirano ju čine boljim mjestom za sve nas.

Nakon što su neprofitne organizacije nominirale svoje kandidate za ovogodišnji Volonterski Oskar, Povjerenstvo je odabralo troje finalista.
1) Sara Terzić – Udruga za promicanje potreba djece, mladih i odraslih s posebnim potrebama Smiješak za sve
Sara u Udruzi volontira od početka ožujka 2019. godine. Osim redovnog volontiranja u sklopu projekta Laku noć, pričoljupci! Sara je sudjelovala i u pregršt drugih projekata te sudjelovala u volonterskim akcijama. Prisustvovala je i raznim edukacijama kao što su: Tehnike izražajnog čitanja, te sudjelovala i u organizaciji humanitarnog koncerta.
2) Ante Gracin – Katolička udruga “Kap dobrote”
Obzirom da je temeljno poslanje naše udruge da nijedan čovjek ne bude sam te da je čovjeku najpotrebniji čovjek. Ante se zalagao da se omoguće njihova osnovna ljudska prava i pomagao u dostavi toplih obroka kada im je bilo potrebno, pomagao im oko hranjenja, oblačenja i njege. Prevozio je svoje teško pokretne, bolesne i nemoćne korisnike liječniku i pritom im bio pratnja, podrška i utjeha.
3) Ruba Abi Said – Zemljani – Are You Syrious?
Ruba Abi Said volontira okviru programa Free Shop – socijalne samoposluge za tražitelje azila, osobe s odobrenom međunarodnom i privremenom zaštitom te sve ljude u potrebi. Njen volonterski angažman obuhvaća brigu o potrebama korisnika i njihovom doživljaju i iskustvu u prostoru organizacije, distribuciju direktne humanitarne pomoći kroz direktan rad s korisnicima.. Ruba je izvorni arapski govornik pa, osim direktnog angažmana u Free Shopu, često prevodi i kada postoji potreba u okviru integracije.
Glasanje za finaliste je otvoreno, a glasati možete na ovom linku.

U drugom krugu odluku o zagrebačkom volonteru/ki godine svojim glasovima donijet će stanovnici diljem Hrvatske. Glasanje traje od 13. studenog do 4. prosinca 2023. i moguće je putem mrežne stranice Volonterski Oskar.

Proglašenje pobjednika je na svečanoj dodjeli nagrade Volonterski Oskar koja će se održati 5.12. (Međunarodni dan volontera) u Kulturnom centru Dubrava od 17h do 19h.

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želi se istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Od 2022. godine Volonterski Oskar dodjeljuje se i obrazovnom i poslovnom sektoru koji doprinose rješavanju društvenih problema na području Grada Zagreba.

Nagradu Volonterski Oskar dodjeljuje Volonterski centar Zagreb u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST