4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

METRO i JRE chefovi posjetili Gastromasu, jednu od najutjecajnijih gastro konferencija

U organizaciji tvrtke METRO Hrvatska, vrhunski chefovi iz udruženja JRE Hrvatska posjetili su Gastromasu, jedno od najvažnijih događaja u svijetu gastronomije koje se održalo u Istanbulu. Mladi i talentirani chefovi udruženja JRE, kao i njihovi mentori, na predavanjima, panelima i radionicama otkrili su najnovije trendove i ideje u kulinarstvu koje su predstavili renomirani svjetski chefovi i profesionalci iz restoranske industrije.

Također, posjetili su i Gastronometro centar, prvu tursku platformu za otkrivanje gastronomije koju je METRO osnovao 2015. godine, kako bi doprinio razvoju proizvoda, asortimana, recepata i jelovnika njihovih kupaca u Turskoj. Ovaj jedinstveni ekosistem turske ugostiteljske industrije na jednom mjestu nudi kulinarsku školu, mjesto za vježbanje i radionice, prezentacije kulinarskih postignuća i organiziranje događanja.

“METRO se tijekom više od dvadeset godina poslovanja na hrvatskom tržištu pozicionirao kao preferirani partner HoReCa sektoru jer pruža profesionalnu podršku koju oni trebaju i zaslužuju. To uključuje i razvoj proizvoda i usluga baš za taj sektor. Upravo smo zato, s našim partnerima iz udruge JRE, tri dana koja smo proveli u Turskoj iskoristili kako bi se vratili s još više inspiracije i ideja kako hrvatsku gastronomiju podići na višu razinu, a naš asortiman još bolje prilagoditi potrebama kupaca”, izjavio je tom prilikom Igor Kotaran, direktor marketinga METRO Hrvatska.

METRO Hrvatska već niz godina surađuje s udrugom JRE Hrvatska, domaćim predstavnicima međunarodne udruge JRE koja okuplja više od 350 restorana iz 15 zemalja, a osnovana je u Francuskoj 1974. godine. JRE Hrvatska je udruga mladih restoratera i trenutno broji 14 članova iz vrhunskih restorana pod vodstvom profesionalnih i kreativnih kuhara. Suradnja METRO-a s udrugom JRE je raznovrsna, a uključuje i reviziju, promociju i razvoj asortimana METRO robnih marki namijenjenog profesionalnim kuharima i ugostiteljima..

METRO je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. METRO trenutno opslužuje oko 95 posto kupaca u ugostiteljskom sektoru, što čini oko 30 posto potreba tog tržišta. Uz kupce iz HoReCa sektora, METRO je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST