16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Božićni grad u Family mallu! Najveći obiteljski advent u Zagrebu s mega klizalištem, lunaparkom, animatorima i mini discom

Obožavate blagdanski ugođaj, ali želite izbjeći gradske gužve? Jedva čekate provesti kvalitetno vrijeme s obitelji bez nerviranja oko parkinga? Ne želite propustiti dobru zabavu, ali i svojim najmlađima želite priuštiti uživanje u blagdanskoj čaroliji?

Obožavate blagdanski ugođaj, ali želite izbjeći gradske gužve? Jedva čekate provesti kvalitetno vrijeme s obitelji bez nerviranja oko parkinga? Ne želite propustiti dobru zabavu, ali i svojim najmlađima želite priuštiti uživanje u blagdanskoj čaroliji?

Kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji ispunjeno smijehom, zabavom i uživanjem možete doživjeti 1.-31.12. upravo u Božićnom gradu Family malla – najvećoj adventskoj destinaciji za djecu i obitelj u Zagrebu! Božićna čarolija i zabava na sveukupno 15000 m2 ove godine bit će još atraktivnija s programom i pozornicom na 700 m2 zatvorenog prostora, neovisnog o vremenskim uvjetima.

Znamo da se djeca posebno vesele Djedu Božićnjaku i poklonu, ali za vrhunski adventski provod Family mall potrudio se još i više. Genijalnu blagdanska receptura uključuje i rasplesane minute uz DJ Santu, zabavu na MEGA klizalištu, uživanje u prigodnom programu s animatorima ili blagdanska uzbuđenja u lunaparku s atrakcijama.
BOŽIĆNA POZORNICA
Božićna pozornica u zatvorenom prostoru na 700 m2 garantira fantastičnu atmosferu za koju će se pobrinuti DJ SANTA. Uz najpoznatije blagdanske hitove zaplesat će Djed Božićnjak i vilenjaci, a pridružit mu se mogu svi željni nezaboravnog iskustva.
ZIMSKI PARK KLIZALIŠTE
Najveće adventsko klizalište na 600m2 spremno je podnijeti ogromne količine zabave! Posjetitelji mogu uživati u zimskim radostima uz čaroliju lampica i blagdanske hitove. Pripremili smo 400 pari klizaljki i male medvjediće pomoćnike na ledu. Poseban gost bit će i Santa!
KUĆA DJEDA BOŽIĆNJAKA
Gdje Djedica čita pisma? Kako se odmara prije najvažnijeg putovanja u godini? A kako se okrijepi za put? Djeca će moći razgledati spavaću sobu Djeda Božićnjaka, njegovu radnu i dnevnu sobu, blagovaonicu, kao i njegovu radionicu.
DARIVANJE DJEDA BOŽIĆNJAKA
Klinci i klinceze moći će upoznati djedicu koji je pripremio odlične poklone za svu dječicu! S obzirom na velik broj dobre dječice, djedicu smo morali klonirati tako da će ih u Kući djeda Božićnjaka biti čak dvoje.
U podjeli poklona, oba Djeda Božićnjaka imat će pomoć vilenjaka.
LUNAPARK
Blagdansko uzbuđenje zajamčeno je i u lunaparku koji donosi 4 atrakcije za veliku i malu djecu. Uživanje klinaca u atrakcijama izmamit će osmjeh i na lica roditelja u pratnji. Očekuju ih vrtuljak, autići za sudaranje, zabavni vlakić i vlakić s figurama.
TRG ZABAVE I ZIMSKIH DELICIJA
Na Trgu zabave i zimskih delicija sagradili smo kućice s ukusnim zimskim zalogajima. Energije za dobar provod neće nedostajati uz kobasice, fritule i kuhano vino koje će pripremati: Kuhinja Bake Mraz, Leggiero, Torterie Macaron, Food lab i Nonine fritule.

DOČEK NOVE GODINE
Ne propustite najatraktivniji doček Nove godine za djecu i roditelje u Božićnom gradu Family malla! Za nezaboravnu atmosferu pobrinut će se rasplesani Djedica i vilenjaci uz prigodan animatorski program. Prepustite se čaroliji Božićnog grada koja neće ovisiti o vremenskim uvjetima, jer je zabava ove godine natkrivena. Zapjevajte, zaplešite te uživajte u klizanju i ostalim zabavnim atrakcijama.

Radno vrijeme Božićnog grada:
Ponedjeljak – Petak: 16:00 – 20:00 h / Klizalište do 21:00 h
Subota – Nedjelja: 12:00 – 20:00h / Klizalište do 21:00 h
Badnjak i Božić ne radimo.
Cijena ulaznice 3.50 EUR, uz kupnju ulaznice GRATIS voucher za poklon Djeda Božićnjaka.
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Božićnog grada i na Entrio platformi.
Uz osiguran parking, laku dostupnost i izvrstan blagdanski program u kojem će uživati roditelji i djeca – Božićni grad Family malla postaje najomiljenija obiteljska destinacija u gradu!

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST