3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Muzej likovnih umjetnosti Osijek se priključuje manifestaciji Noć muzeja s temom „Muzeji i nova publika“.

Muzej likovnih umjetnosti Osijek se priključuje manifestaciji Noć muzeja s temom „Muzeji i nova publika“.

Noć muzeja će se održati u petak, 26. siječnja 2024. od 18:00 do 01:00 h u Muzeju likovnih umjetnosti, Europske avenije 9, Osijek.

U privitku Vam šaljemo podrobnije informacije i aktivnosti koje organizira Muzej likovnih umjetnosti za devetnaestu Noć muzeja.

PROGRAM NOĆI MUZEJA 2024

 OPĆE INFORMACIJE

Muzej likovnih umjetnosti i ove se godine priključuje manifestaciji Noć muzeja s temom Muzeji i nova publika. Devetnaesta Noć muzeja održat će se u suradnji s lokalnim udrugama, volonterima i Ukrajincima pristiglim u Osijek iz ratom pogođene Ukrajine.
Pomno osmišljenim programom Muzej likovnih umjetnosti nudi ponešto za svakoga.
Otvorenje će se održati 26. siječnja 2024. godine u 18:00 sati u Muzeju likovnih umjetnosti, a program će se nastaviti sve do 01:00 sat uz izmjenu zanimljivih sadržaja i poneko iznenađenje.

 AKTIVNOSTI 

Naziv aktivnosti: “Inspiracija”
Trajanje aktivnosti: 18:00 – 01:00
Opis: Noć muzeja otvorit će godišnja izložba Društva likovnih umjetnika amatera „Likar“, Osnovan 1976. godine, datira kao najstarija takva udruga u Osijeku. Članovi su ljudi različitih profesija i zanimanja, te starosne dobi koji vrlo tijesno surađuju i razmjenjuju iskustva. Bogatstvo različitosti spaja ih i dopunjuje. Motivi njihovih uradaka variraju a izložbu pogledajte do 02. veljače 2024. god.

Naziv aktivnosti: STVARAJMO ZAJEDNO
Trajanje aktivnosti: 18:30 – 21:00
Opis: Talentirani Ukrajinci koji su pronašli dom u Osijeku u suradnji s MLU održali su izložbu Osijek očima Ukrajinaca kako bi se zahvalili Gradu i novim sugrađanima na pomoći, podršci i gostoprimstvu. Kako je izložba izazvala veliko zanimanje u javnosti autorice radova s izložbe demonstrirat će crtanje portreta i gradskih veduta.

Naziv aktivnosti: PLESOM KROZ POSTAV – Art Preformans
Trajanje aktivnosti: 19:00 – 22:00
Opis: Doživite umjetnička djela kroz plesne korake članova PS Shine koji su i ove godine sa voditeljima (plesnim pedagozima) pripremili zanimljive koreografije.
Naziv aktivnosti: POTRAGA ZA DETALJIMA
Trajanje aktivnosti: 18:00 – 00:00
Opis: Posjetitelji će cijele večeri sudjelovati u igri potrage za detaljima, a najsretniji će sa sobom ponijeti neka od muzejskih izdanja. Izvlačenje posjetitelja koji će uživati u izdanjima Muzeja likovnih umjetnosti bit će u 20:00, 21:00, 22:00, 23:00 i 00:00 sati.

Naziv aktivnosti: FOTO KUTAK
Trajanje aktivnosti: 18:00 – 01:00
Opis: Temelj muzejskog fundusa čine djela od kojih mnoga imaju kapitalnu važnost za hrvatsku likovnu baštinu od sredine 18. st. do danas, a po kojima je osječki muzej, kao muzejska ustanova regionalnog središta, najpoznatija i najpriznatija. Posjetite foto kutak, upoznajte se s djelom koje smo za vas odabrali, fotografirajte se i obilježite prvu od aktivnosti u našoj slavljeničkoj 70.oj godini!

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST