3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Samobor postaje središte zabave – kreću fašničke spelancije

Fašnički spektakl započinje 2. veljače u 19 sati kada gradonačelnica Petra Škrobot predaje ključeve grada i proglašava se Slobodna Fašnička Republika.

Samobor postaje središte zabave – kreću fašničke spelancije

Od 2. do 13. veljače Samobor postaje Slobodna Fašnička Republika kada vlast preuzimaju Sraka, Princ, Sudec i Fiškal s maškarama.

Uzbuđenje doseže vrhunac jer se Samobor sprema dočekati jedan od najuzbudljivijih događaja godine – Fašnik! Ovogodišnji 198. Samoborski fašnik obećava nezaboravno iskustvo ispunjeno smijehom, glazbom i šarenim kostimima. Bogat program oživjet će ulice Samobora i unijeti nezaboravnu atmosferu veselja. A vraća se i Fašnički šator!!

Fašnički spektakl započinje 2. veljače u 19 sati kada gradonačelnica Petra Škrobot predaje ključeve grada i proglašava se Slobodna Fašnička Republika. Maskirane grupe brojnih sudionika pretvorit će grad u mjesto vrhunske zabave tijekom dva vikenda i na pokladni utorak.

Očekujte nevjerojatne povorke prepune maštovitih kostima, glazbe i plesača. Svi posjetitelji pozivaju se da pokažu svoju kreativnost i originalnost, čineći cjelokupni Fašnik pravim vizualnim spektaklom. Osigurane su bogate nagrade na najbolje maskirane pojedince, grupne maske i obitelji.

Samoborski fašnik nudi događaje za sve uzraste. Djeca će uživati u maskiranim povorkama kada će na jedan dan postati ono što žele. Tu su i brojne radionice: graffiti, break dance, hip hop, ZOO edukativno-kreativne radionice izrade životinjskih maski Zoološkog vrta Grada Zagreba; moći će se provozati šašavim vlakićem i pogledati zanimljive predstave.

Svi posjetitelji uživat će u ritmovima veselih melodija koje će pratiti povorke, a potom će moći zaplesati na gradskom trgu – Trgu fašničkih velikana i u Fašničkom šatoru uz koncerte i glazbene izvedbe koje će trajati do kasno u noć. Čak 14 koncerata predviđeno je u programu! Petar Grašo, Balašević Tribute Band, Lidija Bačić, Mato Bulić, Begini, Tamburaški sastav Kas, Night Express, Grupa Panorama, Slavonia Band, 4 tenora, Željko Bebek, Urban & 4, Severina i Let 3 – za svačiji ukus po nešto! Dobru glazbu pratit će ponuda dobre hrane i pića uz neizostavne krafne s raznim okusima.

Vezano:

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST