16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Ljeto u Samoboru – 10 dana opuštene zabave i glazbene razonode u Parku kod Samoborskog muzeja

U Parku kod Samoborskog muzeja, od posljednjeg vikenda lipnja, opuštajuće trenutke možete provesti i samo u neobaveznom, ležernom odmaranju na ležaljkama

Kad sunce zasja najvećom snagom, a termometar pleše oko 30 stupnjeva, osvježenje nudi “Ljeto u Samoboru” – program Turističke zajednice grada Samobora koji će, od petka, 28. lipnja do nedjelje 7. srpnja, Samobor pretvoriti u oazu zabave i opuštanja. U hladu Parka kod Samoborskog muzeja, uz žuborenje obližnjeg potoka Gradna, pripremljen je niz programa za velike i male: od dječjih radionica i igraonica, predstava i standupa, kreativnog likovnog izražavanja uz čašicu vina do pilatesa na otvorenom i plesanja u ljetnim ritmovima za koje će se u večernjim satima pobrinuti sjajni glazbeni gosti.
Na “Ljetu u Samoboru” zabavit će vas Vanna, Mate Grgat, Luce, Drago Jakovčević, Franka i Damir Kedžo, a za kraj se priprema i spektakularni Tina Turner Show, glazbena posveta rock ikoni uz čije su hitove odrasle brojne generacije.

Svakoga dana od jutarnjih sati najmlađe čekaju razne zanimacije: Dječje radionice izrade drvenih igračaka by Dr. Drvko, Potraga za blagom, podne igre Cmoljac XXL, radionice “S perom u prošlost” i “Moj grb” te japansko kazalište “Priča o Samoboru” kao i Dan pripovijedanja: Osvoji me pričom. U okviru “Ljeta u Samoboru” predstavit će se i sudionici 1. Međunarodnog folklornog festivala “Rudarska luč”.

Dok mališani uživaju u njihovom programu, odrasli se mogu razgibati uz Pilates powered by Qfit ili se u popodnevnim satima pridružiti radionicama koje spajaju Samoborcima najdraže vino i umjetnost: “Keramika i vino”, “Slikanje i pijuckanje”, “Drvo i vino”. Uživati se može i u Bunkerovoj Chill Out zoni, a pripremljene su u popodnevnim i večernjim satima predstava za djecu “Vuk i sedam kozlića”, doza humora uz “Novi stand up SplickeScene: Slušaj ovo!” te gledanje filma “Mačke u muzeju” na velikom platnu pod vedrim ljetnim nebom.

U Parku kod Samoborskog muzeja, od posljednjeg vikenda lipnja, opuštajuće trenutke možete provesti i samo u neobaveznom, ležernom odmaranju na ležaljkama, s čašom najdražeg koktela ili kojeg drugog osvježavajućeg pića u ruci te prijateljskim čavrljanjem uz glazbenu pozadinu glazbe DJ-a i akustičnog dua “Anđela i Stjepan”, a za laganu ljetnu okrijepu pobrinut će se samoborski ugostitelji svojom raznolikom ponudom.

Svi programi su besplatni. 

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST