15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Nada Dramac Stipčić

EDITOR CV

Nada Dramac Stipčić

CEO and Owner at Cover Magazin Group (cover.hr covermagazin.com, covermstyle.hr, mstil.com, tehton.com)

Nada Dramac Stipčić
Nada Dramac Stipčić vlasnik je i direktor COVER magazin grupe koja uključuje portale cover.hr, covermagazin.com, covermstyle.hr, mstil.com, tehton.com. Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, te nakon toga završila Poslijediplomski studij Odnosi s javnošću.

SKILLS

team management, budget management, copy-editing, copy-writing, lifestyle writing

PROFESSIONAL INTERESTS

local businesses, entrepreneurship, fashion, travel, beauty, art, food, culture

EDUCATION

Faculty of Political Science, Zagreb, Specialist postgraduate study: Public Relations, (univ. spec. rel. publ.)

Faculty of Political Science, Zagreb, Study of Journalism, (graduated journalist)

LANGUAGES

English, German, Italian

PROFESSIONAL EXPERIENCE

2013. Cover Magazin d.o.o. – business executive

2007. – 2013. Project manager for COVERmagazin.com as part of an international group GIT

OTHER WORKEXPERIENCE

INDEX.HR, Part-time journalist; OTV, Associate reporter for shows
Svakodnevnica, Diplomat club, Serbus Zagreb; Nacional, Journalist in
website Nacional.hr; Radio Plavi 9 Journalist in daily news desk.

Osobni profil

Nada Dramac Stipčić vlasnik je i direktor COVER magazin grupe koja uključuje portale cover.hr, covermagazin.com, covermstyle.hr, mstil.com, tehton.com. Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, te nakon toga završila Poslijediplomski studij Odnosi s javnošću.

Cover.hr je dio grupacije Cover Magazin d.o.o. uspješne grupe life & style portala. Portali u grupi su povezani linkovima i tematski, ali ipak različiti, te svaki pokriva određeno područje. Cover.hr se izdvaja jer promovira domaće poduzetništvo, stvaralaštvo, umjetnost i razvoj. Namijenjen je onima koji žele biti informirani, imati ispunjen i aktivan životni stil u Hrvatskoj, a s druge strane daje priliku domaćim poduzetnicima, inovatorima i ljudima iz svih umjetničko – stvaralačkih djelatnosti da predstave svoj proizvod, projekt ili ideju široj publici.

Ako imate komentar, pitanje, prijedlog ili članak

Pišite nam na: 
info@covermagazin.com

Novinarska redakcija: 
desk@covermagazin.com

Materijali koje pošaljete (uključujući objave za medije, tekstove, fotografije i druge slične sadržaje) mogu, ali ne moraju biti objavljeni. Sve osobe koje nam pošalju sadržaje, jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo, da na isti polažu autorska prava, te da ih ustupaju COVER magazin d.o.o. za objavu bez naknade.

Izdavač:

COVER MAGAZIN d.o.o.

COVER MAGAZIN d.o.o. za promidžbu i usluge
Bisačka 3,
10 000 Zagreb
Hrvatska

Direktor i član uprave društva:
Nada Dramac Stipčić 

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST